LOADING

Type to search

Tags:

Deel je eigen tips, routes en verhalen via Kanotips.be

Share

Vaar je ook regelmatig met de kano? Peddel je soms met je kajak op de mooiste of meest verlaten rivieren en meren? Maak je leuke filmpjes? Vind via kanotips.be een groter publiek.

Deze oproep richt zich tot elke waterliefhebber. Tot iedereen die af en toe tot zeer regelmatig in zijn of haar kano of kajak van het water geniet.  

Iedereen mag adviezen delen

Deze website staat open voor iedereen die graag een bijdrage wil doen. Iedereen kan zijn of haar advies, verhaal en gevaren routes doorgeven. De redactie selecteert hieruit het beste, en deelt dat graag met de groeiende community van bezoekers.

2 kanoërs op rivier
Kanovaren is al fantastisch. Nu kan je jouw ervaringen en verhalen ook nog delen met een groter publiek. © Razvan Chisu on Unsplash

Waarom zou je meestappen in dit verhaal?

6 redenen om een artikel, video of route te delen op Kanotips.be

Elke kanovriend heeft zijn of haar eigen redenen om tips, ervaringen te delen in woord en beeld. Velen doen dat vandaag al op hun eigen site of blog. Misschien jij ook?

Wat zouden jouw redenen kunnen zijn om (ook) op dit platform te publiceren?
We geven 6 populaire redenen:

 1. Deel je tips en adviezen nu met nog meer kanoliefhebbers. 
 2. Inspireer kanoërs en kajakkers om zorgelozer van hun hobby te genieten. 
 3. Deel je reiservaring.
 4. Teas mensen zodat ze doorklikken naar je eigen blog over je hobby.
 5. Scoor likes en hartjes op Instagram-foto’s, YouTube-filmpjes en Facebook-berichten.
 6. Rank hoger in Google door de links naar jouw website of blog.

Wat is Kanotips.be?

Kanotips.be is het nieuwste online platform voor kanoliefhebbers en kajakkers. Ervaren en minder ervaren kanoërs geven hier hun ervaring door aan beginners, aan nieuwsgierigen en aan kanoërs die zich al langer op het water begeven en hun hobby graag verrijken. 

Je leest er meer over op Over Ons – Kanotips.be

Stuur je bijdrage gemakkelijk naar de redactie

We willen het zo eenvoudig mogelijk voor je maken om je content met een ruimer publiek te delen. Volg de gemakkelijke 5 stappen hieronder… en je bent sneller klaar dan je denkt.

Hoe je bijdrage insturen?

 • Stap 1. Verzamel je materiaal, eventueel plus de beste foto’s en mooie video.
 • Stap 2. Schrijf een kort of lang verhaal uit. Baseer je hiervoor op dit voorbeeldartikel.
 • Stap 3. Voeg nuttige links toe aan deze content. Vermeld steeds de bronnen als je informatie van andere websites en organisaties gebruikt.
 • Stap 4. Voeg er een YouTube-video, Instagram-posts of andere content uit sociale media aan toe (via linken en vermelden van bronnen)
 • Stap 5. Deel je materiaal met kanotips.be
  • via een Word- of Google Doc via mail naar hans@kanotips.be
  • via Dropbox, Google Drive of WeTransfer op hetzelfde mailadres

Inspireer je vrienden

De redactie heeft het laatste woord over content. Onder leiding van content director Hans Hermans beslist ze welke content er online komt en hoe deze gepubliceerd en gedeeld wordt.

Als redactie hebben we een grote voorkeur voor nuttige artikels en video’s. Ze moeten anderen inspireren om meer of anders het water op te gaan, om een heerlijke vakantie te hebben in binnen- of buitenland en om deze content op hun beurt te delen aan hun netwerk.

Mogelijkheid om te adverteren?

Belangrijk! Kanotips.be deelt geen platte, commerciële informatie. Wie producten, stopplaatsen, verhuurdiensten of andere services online wil aanbieden via het platform, kan dit enkel doen door inhoudelijk interessante content te delen. Laat je inspireren door de content die vandaag al online staat.

Wil je toch commercieel aan bod komen op dit platform? Neem dan contact op met Hans via hans@kanotips.be Deze kan je informeren over banners, sponsored links en andere advertenties.

Tags:
Hans Hermans

Hans Hermans is freelance business journalist, oprichter van Compact Publishing en een man van het water. “Kanoën is voor mij de meest fantastische manier om grotere afstanden over water af te leggen. Even heerlijk is het om deze passie te delen.”

 • 1

You Might also Like